10.11.11

Bilisek lettünk

Igen rég jelentkeztem.

Gyermekeim szépen cseperednek napról napra. Meglepő a változás Dávidnál is! Okos, ügyes, értelmes kisfiú lett. És!!! Augusztus óta kényszer nélkül lett szobatiszta.
Azoknak az anyukáknak akiknek sok sok gondja van a szobatisztasággal azt javaslom várják ki az időt és ne erőltessék túlságosan a bili témát.
Az éjszakai szobatisztaság pedig csak úgy jött magától, hogy észre se vettem. Lehúzogatta magáról a pelenkát reggelente és az egyik este fürdés után azt mondta nem akar pelenkában aludni.

Az oviban is ügyesen elmegy egyedül wc-re.

Nálam az vált be hogy hagyom a gyereket a maga ritmusában szobatisztává válni. Nem erőltettem rá soha a bilire. Hallottam már olyat aki a gyereket bilire kényszerítette órákon keresztül..... ebből meg is lett a baja, hogy a gyerek székrekedéssel küzd a mai napig.

Egy a fontos beszélni a gyerekkel!! Mindig mindent meg kell beszélni a gyerekkel, természetesen a gyerek szintjén.

Erről jut eszembe! Egy okos terméket ajánlanék az utazásokhoz azon szülőknek akiknek kicsik még a gyerekük. Ez egy összecsukható bili, amit rá lehet tenni a wc ülőkére, vagy akár magában is használható ha belerakunk egy zacskót. Klikk ide, hogy többet megtudj a termékről.