3.5.15

Pocakban a harmadik

Karácsonyi ajándék, vagyis inkább újévi meglepetés. Valentin napi döbbenet... de itt van, egészséges és már 17 hetes a kis élni vágyó magzatom.
A fiúk nagy örömére jön a harmadik fiú a családban. Bajban csak azért vagyok mert a névválasztás nem egyszerű, legyen nemzetközi, a franciáknál is úgy ejtsék és írják, mint magyarul.... az első kettőnél bevetett módszert használva remélem megtaláljuk a megfelelő keresztnevet.

Holnap megyek " beíratkozni "  a szülészetre, mert itt bizony ez így megy. Ha nem elég fürge az ember sajnos várólistára kerül a legjobb kórházak szülőosztályán.

Errefelé senkinek nem kell a zsebét vaskosra tömni 9 hónapon keresztül, hogy emberi ellátásban legyen részem. El is szoktam az ilyenektől....
Sajnálom azokat a leendő kismamákat akik otthon szülnek és nem engedhetik meg maguknak a luxus magánklinikák szolgáltatásait. Mert talán csak azokon a helyeken van megfelelő ellátás... nem beszélve az egy  kórteremben fekvő anyukák számáról.. plussz a síró csecsemők ...nem nehéz kitalálni, hogy miért nem akarnak szülni a fiatalok Mo-on.